Stół obrotowy

Stół obrotowy jest urządzeniem umożliwiającym spokojną pracę przy obsłudze formierki pierogów i pyz.
W praktyce stół obrotowy umożliwia obsługę w/w urządzeń przez jedną osobę.
Powoli obracający się dysk stołu stanowi powierzchnię na której uformowane wyroby nie zlepiają się ze sobą.
Po zatrzymaniu maszyny, pierogi można poddać dalszym zabiegom technologicznym.
Lekka konstrukcja, zamontowane kółeczko i elastyczne połączenie blatu z napędem zapewnia wygodne i bezpieczne użytkowanie stołu.

Dane techniczne

Moc zainstalowana0,09 kW
Napięcie zasilania3x380 V
Ilość obrotów5/min
długość1 460 mm
szerokość1 000 mm
średnica blatu1 000 mm lub 1400mm
wysokośćodpowiednio do urządzenia z którym współpracuje
Masa60 kg

Na życzenie klienta banda ochronna dokoła stołu obrotowego.