Archive file

Panierownica duża

Do panierowania krokietów, kotletów, hamburgerów itp

Panierownica pozwala na szybkie i dokładne pokrycie wyrobu panierką. Składa się z dwóch sekcji: mokrej i suchej. Produkt jest przesuwany na dwóch oddzielnych taśmach. W sekcji mokrej jest zanurzany w płynnym cieście lub jajku. Następnie trafia do sekcji suchej, w której zostaje pokryty panierką z każdej strony. 

W skład sekcji wchodzą: 2 wanny, 2 taśmociągi, zasobnik bułki tartej z posypywaczem. Wszystkie te elementy mogą być w prosty sposób zdemontowane i umyte pod bieżąca wodą.

DANE TECHNICZNE:

  • wykonanie nierdzewne
  • moc (W): 250 
  • Napięcie zasilania (V):  3x 400, 3P+N+PE; 50 Hz
  • wydajność: ok 200 kg/h
  • wymiary (dł x szer x wys) cm: 183 x 63 x 153

 

Panierownica mała

Do panierowania krokietów, kotletów, hamburgerów itp.

Panierownica pozwala na szybkie i dokładne pokrycie wyrobu panierką. Składa się z dwóch oddzielnych sekcji: mokrej i suchej. Produkt jest przesuwany na dwóch oddzielnych taśmach. W sekcji mokrej jest zanurzany w płynnym cieście lub jajku. Następnie trafia do sekcji suchej, w której zostaje pokryty panierką z każdej strony. 

W skład sekcji wchodzą: 2 wanny, 2 taśmociągi, sekcja nagarniająca panierkę. Wszystkie te elementy mogą być w prosty sposób zdemontowany i umyte pod bieżąca wodą.

CHARAKTERYSTYKA TECHNICZNA

  • wykonanie nierdzewne
  • moc 180 W
  • wydajność ok 100 kg/h
  • długość – 1150 mm
  • szerokość – 360 mm
  • wysokość 410 mm