Powrót do wszystkich produktów
    
    
    
      
      
        
        
          
                                          
                                                        
                                                                                                                  
          
          
          
        
      
      
      
        
        
            
          
              
    
  
Panierownica mała
Do panierowania krokietów, kotletów, hamburgerów itp.
Panierownica pozwala na szybkie i dokładne pokrycie wyrobu panierką. Składa się z dwóch oddzielnych sekcji: mokrej i suchej. Produkt jest przesuwany na dwóch oddzielnych taśmach. W sekcji mokrej jest zanurzany w płynnym cieście lub jajku. Następnie trafia do sekcji suchej, w której zostaje pokryty panierką z każdej strony.
W skład sekcji wchodzą: 2 wanny, 2 taśmociągi, sekcja nagarniająca panierkę. Wszystkie te elementy mogą być w prosty sposób zdemontowany i umyte pod bieżąca wodą.
CHARAKTERYSTYKA TECHNICZNA
- wykonanie nierdzewne
 - moc 180 W
 - wydajność ok 100 kg/h
 - długość – 1150 mm
 - szerokość – 360 mm
 - wysokość 410 mm